Over Ons

Over Ons

Slachtofferbalie en de daaraan verwante domeinen zoals het onderhavige zijn onderdeel van een samenwerkingsverband van verschillende advocaten die gespecialiseerd zijn in slachtofferzaken.

Wij kunnen u bijstaan als u slachtoffer of nabestaande bent van een ernstig misdrijf. Ook kunnen wij u bijstaan of doorverwijzen als u letselschade hebt opgelopen als gevolg van een feit dat niet direct een strafbaar feit betreft.

Slachtofferbalie zal in eerste instantie kijken of uw vragen zelf beantwoord kunnen worden. Als het nodig is wordt u in contact gebracht met een gespecialiseerde slachtofferadvocaat.

Onze hulp is altijd gratis omdat alle bij ons aangesloten advocaten werken op basis van Pro Deo.

De voor ons werkende advocaten zijn ervaren en gespecialiseerd en zijn werkzaam in heel Nederland en voeren alle mogelijke procedures op het gebied van slachtofferzaken.

Onze helpdesk is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Dus niet alleen tijdens kantooruren. Ook daarin willen wij het verschil maken.

U kunt ons bereiken via 085 06 06 069 (lokaal tarief). U kunt ook de contactformulieren via de website gebruiken. De berichten die u via de website verzendt, worden direct gelezen.

Als uw zaak spoedeisend blijkt, wordt u ’s avonds of in het weekeinde direct gebeld!

Slachtofferbalie.nl is een initiatief van Diekstra Van der Laan Advocaten.